Header image  
SLATINE - TROGIR
 
line decor
  
line decor
 
 
 
 


 

Automobil
Do Trogira je automobilom moguće doći :

Autocesta A1 (Zagreb- Split)
Zagreb- Bosiljevo- Mala Kapela- Udbina- Sveti Rok- Zadar- Šibenik- Trogir

Kada dođete do Trogira, potrebno je prvim mostom preći u staru gradsku jezgru, te zatim nakon drugog mosta (povezuje otok Čiovo i stari dio) skrenuti lijevo prema Slatinama.
Nastavljate se voziti cestom uz more, te nakon točno 6000m od drugog mosta, dolazite do apartmana Maslina.

Trajekt
Split je uz Rijeku najveća hrvatska luka i povezana je trajektnim vezama s lukama: Ancona, Bari, Corfu, Pescara i Venecija, te već spomenuta Rijeka.
Od trajektne luke potrebno je doći do Slatina (25km).
Jadrolinija

Avion

Iz svih europskih i svjetskih metropola, možete nekoliko puta dnevno sletjeti u zračnu luku Resnik, udaljenu 10-ak km od Slatina.
Zračna luka Split
Croatia airlines
Za sve goste koji stižu avionom osiguravamo transfer od aerodroma do apartmana u iznosu 13,00 Eura ili transfer u oba smjera u iznosu 25,00 Eura!

Vlak
Split je željeznicom povezan s ostatkom Hrvatske, a samim time i s cijelom Europom. Željeznička postaja nalazi se u samom centru Splita u neposrednoj blizini trajektne luke i autobusnog kolodvora. Do Slatina je dalje moguće doći automobilom ili autobusom.
Hrvatske željeznice

Autobus
Dolazak autobusom do Splita moguć je, direktno ili s presjedanjem, iz bilo kojeg mjesta u Europi. Sve informacije o voznom redu dostupne su na autobusnom terminalu:
Autobusni kolodvor Split